Kuomionpään kennel

16.6.2024 Synttäreitä

Vimman pennut täyttivät toissapäivänä 1 vuotta. Vietimme synttäreitä Ristiinan koirapuistossa Vimman, Aapon ja Mantin sekä Ruttu-mummon ja Mantin perheen Muru-vanhuksen kanssa. Aapo ja Manti juoksivat itsensä väsyksiin niin, että Aapo joi vettä makuultaan! Käytimme koirat uimassa ja varsinkin Manti nautti uimisesta täysin siemauksin. Rex-velikin ui kunnolla isännän ihmeeksi. Liekö perinnöllistä, sillä Vimma ui aina kun mahdollista. Kaikille pennuille kuuluu hyvää, mutta paikan päälle muut pojat eivät päässeet. Kuvia olen saanut.

Alakuvassa edessä Vimma ja vieressä Manti 

Alakuvan Muru täyttää 14 vuotta ensi kuussa

Ja Ruttu 14.7. 11 vuotta:

Aapo kävi meillä viikkoa aiemmin:

Kuvia Topista:

Rasmuksesta:

Ja Pyrystä:

Manti on viihtynyt hyvin ulkotarhassa ja päässyt myös koirametsään juoksemaan:

Vimma sisaruksineen täytti 5 vuotta 26.5. Nekku-sisko onnitteli ja laittoi kuvia:

Rutun ensimmäiset pennut täyttivät jo 6 vuotta 14.4. Sain Paulista kuvia:

 

 

16.6.2024 Synttäreitä
Siirry sivun alkuun