Kuomionpään kennel

6.3.2024 Päättynyt metsästyskausi

Yhteenvetona kulunut kausi oli hyvä. Omien koirien Rutun ja Vimman  Ajovoittajaan pääsy kruunasi kauden, mutta Vimman veljen Ressun ansaitsema KVA-titteli täydensi menestyksen. Toki olisimme käyttäneet Vimmaakin vielä kokeissa, jos kelit olisivat sallineet, koska vastaava titteli on vain yhden BEAJ 1-tuloksen päässä. Vimma ajoi loppukaudesta erittäin varmasti pitkiä ajoja ja haukku on nykyisin kuuluva, tiheä ja moniääninen. Rutulla alkaa ikä näkyä, vaikka sekin ajeli parhaillaan useampaa jänistä päivässä, yht. 6 tuntia.

Tällä Rutun toisen pentueen beagleilla on vahva metsästysvietti ja taitoa jänöjen ajoon. Eikä ihme, kun Ruttu on hyvä ja isä-Raksusta tuli Pohjoismaiden mestari sekä Ruotsin käyttövalio marraskuussa! Mikä tärkeintä, kaikkien perheet ovat tyytyväisiä koiriinsa.

Vimmankin pentue näyttää hyvältä. Koirat ovat omistajien mieleisiä, terveitä ja hyvärakenteisia. Merikarvian Topi on kunnostautunut rusakkojahdissa ja se on hankkinut pataan 4 rusakkoa. Muutkin ovat selvästi metsäverisiä, mutta paksut ja karkeat hanget ovat haitanneet harjoituksia.

Topi

Porin Rasmus

Taipalsaaren Pyry harjoittelee Kolilla

Mikkelin  Aapo

Manti lepäilee reippaan lenkin jälkeen

 

 

6.3.2024 Päättynyt metsästyskausi
Siirry sivun alkuun